Hyrje 2+1 me qira, te Kolegji Turk +7 fotografi te tjera.

Hyrje 2+1 me qira, te Kolegji Turk 160 rruga Ali Pashe Gucia

 • 100 m2
 • 0676666765
 • 3 Maj, 2019
Kliko per me shume »
 Ambient me qira te shkolla Teknologjike +3 fotografi te tjera.

Ambient me qira te shkolla Teknologjike 116 SHKODER

 • 80 m2
 • 0676666765
 • 21 Mars, 2018
Kliko per me shume »
Bar dhe hotel tek 21 Dhjetor, 2018

Bar dhe hotel tek "Instituti" 1500 SHKODER

 • 169 m2
 • 0676666765
 • 11 Gusht, 2018
Kliko per me shume »
Hyrje 2+1 me qira te Kolegji Turk +7 fotografi te tjera.

Hyrje 2+1 me qira te Kolegji Turk 160 SHKODER

 • 100 m2
 • 0676666765
 • 22 Gusht, 2018
Kliko per me shume »
Hyrje 2+1 me qira, te Kolegji Turk +7 fotografi te tjera.

Hyrje 2+1 me qira, te Kolegji Turk 160 SHKODER

 • 100 m2
 • 0676666765
 • 8 Nëntor, 2018
Kliko per me shume »
Toke dhe Ndertese me qera ne Peze te Vogel (110 a,! ne muaj). 21 Dhjetor, 2018

Toke dhe Ndertese me qera ne Peze te Vogel (110 a,! ne muaj). 110 Peze e Vogel

 • 800 m2
 • 0686340091
 • 13 Tetor, 2017
Kliko per me shume »
dhome 4 Tetor, 2017

dhome deri ne 10000 tirane

 • 14-20 m2
 • 0696103473
 • 4 Tetor, 2017
Kliko per me shume »