Jepet me qira Garsonjere (1 dhome e madhe + 1wc) ne Shkoder 19 Korrik, 2018

Jepet me qira Garsonjere (1 dhome e madhe + 1wc) ne Shkoder 120 Shkoder

 • 35 m2
 • 0692883398
 • 19 Korrik, 2018
Kliko për më shumë »
Ofroj kredi e financimi garantuar 1 0 0 % 18 Korrik, 2018

Ofroj kredi e financimi garantuar 1 0 0 % 60000000 sanchez aline

 • 000 m2
 • +22962002097
 • 18 Korrik, 2018
Kliko për më shumë »
Shiten 50 Apartamente te Shkembi Kavajes Ndertim i ri Super cilesi,standarte europiane punime cilesore 600 €uro m2 pamje nga deti,500 € jo direkte . +3 fotografi të tjera.

Shiten 50 Apartamente te Shkembi Kavajes Ndertim i ri Super cilesi,standarte europiane punime cilesore 600 €uro m2 pamje nga deti,500 € jo direkte . 33 000 Durres Shkembi Kavajes

 • 53 m2
 • +355 68 46 30 725
 • 16 Korrik, 2018
Kliko për më shumë »
Ofroj kredi e financimi garantuar 1 0 0 % 17 Korrik, 2018

Ofroj kredi e financimi garantuar 1 0 0 % 600000000 sanchez aline

 • 000 m2
 • +22962002097
 • 17 Korrik, 2018
Kliko për më shumë »
Apartament ne shitje, Okazion Ideal per Pushim,Perfshihet ne cmim arredim mobilim modern ,garazhdi si dhe disponohet dokumentacion i rregull, Cmimi 26700 € (Okazion) +5 fotografi të tjera.

Apartament ne shitje, Okazion Ideal per Pushim,Perfshihet ne cmim arredim mobilim modern ,garazhdi si dhe disponohet dokumentacion i rregull, Cmimi 26700 € (Okazion) 26700 Durres Plazh

 • 39 m2
 • +355 68 46 30 725
 • 27 Prill, 2018
Kliko për më shumë »
Ofroj kredi e financimi garantuar 1 0 0% 4 Korrik, 2018

Ofroj kredi e financimi garantuar 1 0 0% 60000000 sanchez aline

 • 000 m2
 • +22962002097
 • 4 Korrik, 2018
Kliko për më shumë »
Oferta e kredisë Garancia 100% 2.000 Euro Ka 60.000 Euro 3% 29 Qershor, 2018

Oferta e kredisë Garancia 100% 2.000 Euro Ka 60.000 Euro 3% 2000 Tirana

 • 2014 m2
 • 0756870504
 • 29 Qershor, 2018
Kliko për më shumë »
Oferta e kredisë Garancia 100% 2.000 Euro Ka 60.000 Euro 3% Muaj Email: christian.berger1942@gmail.com WhatsApp: +33 756 870 504 29 Qershor, 2018

Oferta e kredisë Garancia 100% 2.000 Euro Ka 60.000 Euro 3% Muaj Email: [email protected]com WhatsApp: +33 756 870 504 2000 Tirana

 • 2014 m2
 • 0756870504
 • 29 Qershor, 2018
Kliko për më shumë »
Shtepi private me qira po jo per familje per biznes 28 Qershor, 2018

Shtepi private me qira po jo per familje per biznes Ne vartesi te tregut Durres

 • 110.meter katror
 • 00393201929923
 • 28 Qershor, 2018
Kliko për më shumë »
Ofroj kredi e financimi garantuar 1 0 0 % 25 Qershor, 2018

Ofroj kredi e financimi garantuar 1 0 0 % 60000000 sanchez aline

 • 000 m2
 • +22962002097
 • 25 Qershor, 2018
Kliko për më shumë »
Tokë-arë për shitje në Melgushë +3 fotografi të tjera.

Tokë-arë për shitje në Melgushë 35601 SHKODER

 • 9000 m2
 • 0676666765
 • 22 Qershor, 2018
Kliko për më shumë »