Kapanon 21 Dhjetor, 2018

Kapanon 100 Fushe kruje

  • 350m2 m2
  • 00393804329785
  • 10 Nëntor, 2017
Kliko per me shume
Shitet toka dhe shtepia 21 Dhjetor, 2018

Shitet toka dhe shtepia €25 m2 Fushe-kruje

  • 7000m2toke +500m2 trull
  • 0685315885
  • 14 Shkurt, 2018
Kliko per me shume »