Dyqan në shitje te Kryqëzimi i Degës +2 fotografi të tjera.

Dyqan në shitje te Kryqëzimi i Degës 60000 SHKODER

 • 60 m2
 • 0676666765
 • 19 Korrik, 2018
Kliko për më shumë »
Jepet me qira dyqan i ndodhur perballe 5 kateshit me ure ne Parruce Shkoder. 19 Korrik, 2018

Jepet me qira dyqan i ndodhur perballe 5 kateshit me ure ne Parruce Shkoder. 160 Shkoder

 • 30 m2
 • 0692883398
 • 19 Korrik, 2018
Kliko për më shumë »
Dyqan +7 fotografi të tjera.

Dyqan 28.000 (i diskutueshëm) Tiranë

 • 17 m2
 • 0693351333
 • 27 Qershor, 2018
Kliko për më shumë »
DYQAN + GARAZH ME QERA NE LUSHNJE 1 Korrik, 2018

DYQAN + GARAZH ME QERA NE LUSHNJE 30 BULEVARDI SHËTITORJA E PALMAVE, Lushnje

 • 135 m2
 • 00393291974064
 • 1 Korrik, 2018
Kliko për më shumë »
dyqan 22 Qershor, 2018

dyqan 21000 Berat

 • 30 m2
 • +39 9321270781
 • 22 Qershor, 2018
Kliko për më shumë »
Dyqan me qira pas Bibliotekës +3 fotografi të tjera.

Dyqan me qira pas Bibliotekës 158 SHKODER

 • 25 m2
 • 0676666765
 • 18 Qershor, 2018
Kliko për më shumë »
Dyqan në shitje te shkolla +3 fotografi të tjera.

Dyqan në shitje te shkolla "Martin Camaj" 24640 SHKODER

 • 22 m2
 • 0676666765
 • 9 Qershor, 2018
Kliko për më shumë »
Dyqan me qira në Parrucë +2 fotografi të tjera.

Dyqan me qira në Parrucë 393 SHKODER

 • 36 m2
 • 0676666765
 • 24 Maj, 2018
Kliko për më shumë »
Dyqan me qira në Parrucë +3 fotografi të tjera.

Dyqan me qira në Parrucë 197 SHKODER

 • 23 m2
 • 0676666765
 • 16 Maj, 2018
Kliko për më shumë »
DYQAN DHE GARAZH ME QERA NE LUSHNJE 11 Maj, 2018

DYQAN DHE GARAZH ME QERA NE LUSHNJE 30 Lushnje

 • 135 m2
 • 00393291974064
 • 11 Maj, 2018
Kliko për më shumë »
DYQAN + GARAZH ME QERA NE LUSHNJE 6 Maj, 2018

DYQAN + GARAZH ME QERA NE LUSHNJE 30 Lushnje

 • 135 m2
 • 00393291974064
 • 6 Maj, 2018
Kliko për më shumë »