Shtepi 3 Korrik, 2018

Shtepi 100000 Durres ,te lagja Arapaj

 • 400 m2
 • 00306985870605 , 0682603801
 • 3 Korrik, 2018
Kliko për më shumë »
Shtepi 29 Maj, 2018

Shtepi 5999 Durres

 • 120 m2
 • 0676049471
 • 29 Maj, 2018
Kliko për më shumë »
shtepi 28 Maj, 2018

shtepi 53000 durres

 • 150 m2
 • 00306938042627
 • 28 Maj, 2018
Kliko për më shumë »
Shtepi banimi 6 Maj, 2018

Shtepi banimi 35000 Durres

 • 64 m2
 • 0695131429
 • 6 Maj, 2018
Kliko për më shumë »
shtepi 12 Prill, 2018

shtepi 90.000 durres kenet

 • 180 m2
 • 00306975023401
 • 12 Prill, 2018
Kliko për më shumë »
Shtepi/Vile 3 Katshe +1 fotografi të tjera.

Shtepi/Vile 3 Katshe 159.000,00 Durres, rruga Martin Camaj(rruga unazes)

 • 700m m2
 • 00393297118688
 • 17 Korrik, 2017
Kliko për më shumë »
Ofron kredi të shpejtë dhe të besueshëm 19 Mars, 2018

Ofron kredi të shpejtë dhe të besueshëm 10000 1Ndroq

 • Unu mundësi
 • 0033 786 022 619
 • 19 Mars, 2018
Kliko për më shumë »
Shtepi private 13 Mars, 2018

Shtepi private 110000 Durres

 • 347 m2
 • 0696203563
 • 13 Mars, 2018
Kliko për më shumë »
Shtepi 6 Mars, 2018

Shtepi 110000 Durres lagjia iliria

 • 147 m2
 • 0696203563
 • 6 Mars, 2018
Kliko për më shumë »
Shtepi private 28 Shkurt, 2018

Shtepi private 110000 Durres

 • 147 m2
 • 0696203563
 • 28 Shkurt, 2018
Kliko për më shumë »
Shtepi 23 Shkurt, 2018

Shtepi 110000 Durres

 • 147 m2
 • 0696203563
 • 23 Shkurt, 2018
Kliko për më shumë »
Shtepi 16 Shkurt, 2018

Shtepi 110000 Durres

 • 117 m2
 • 0696203563
 • 16 Shkurt, 2018
Kliko për më shumë »