Apartament 3+1 5 Prill, 2018

Apartament 3+1 110mije Euro Durres

 • 185 m2
 • 0692601687
 • 5 Prill, 2018
Kliko për më shumë »
Apartament +1 fotografi të tjera.

Apartament 63000 Durres

 • 120 m2
 • 0696504343
 • 21 Mars, 2018
Kliko për më shumë »
Apartament +1 fotografi të tjera.

Apartament 40000 Durres

 • 83 m2
 • 0696504343
 • 29 Mars, 2018
Kliko për më shumë »
Shtepi/Vile 3 Katshe +1 fotografi të tjera.

Shtepi/Vile 3 Katshe 159.000,00 Durres, rruga Martin Camaj(rruga unazes)

 • 700m m2
 • 00393297118688
 • 17 Korrik, 2017
Kliko për më shumë »
Apartament 27 Mars, 2018

Apartament 125000 Durres

 • 114 m2
 • 0688703794/0699612499
 • 27 Mars, 2018
Kliko për më shumë »
Apartamente 27 Mars, 2018

Apartamente 70000€ Durres

 • 200 m2
 • 00393202822286
 • 27 Mars, 2018
Kliko për më shumë »
Apartament 27 Mars, 2018

Apartament 150000 Vollga Durres

 • 147 m2
 • 0698616901
 • 27 Mars, 2018
Kliko për më shumë »
Apartament 23 Mars, 2018

Apartament 125000 Durres Lagjia nr 3 Rruga Egnatia

 • 114 m2
 • 0688703794/0699612499
 • 23 Mars, 2018
Kliko për më shumë »
Ofron kredi të shpejtë dhe të besueshëm 19 Mars, 2018

Ofron kredi të shpejtë dhe të besueshëm 10000 1Ndroq

 • Unu mundësi
 • 0033 786 022 619
 • 19 Mars, 2018
Kliko për më shumë »
Super Apartamenti sistem ngrohje qendrore cilesi pallat i ri punime cilesore,Ku do Soditni pamjen Piktoreske nga Veranda +7 fotografi të tjera.

Super Apartamenti sistem ngrohje qendrore cilesi pallat i ri punime cilesore,Ku do Soditni pamjen Piktoreske nga Veranda 38500 Durres,Stacioni Trenit Ngjit me Lulishten

 • 71 m2
 • +355 68 46 30 725
 • 17 Mars, 2018
Kliko për më shumë »