Jepet me qira objekt biznesit sip 120m2 4 Gusht, 2020

Jepet me qira objekt biznesit sip 120m2 405 Shkoder

 • 120 m2
 • 0692883398
 • 4 Gusht, 2020
Kliko per me shume »
SHITET AMBIENT BIZNESIT 31 Korrik, 2020

SHITET AMBIENT BIZNESIT 1 Shkoder

 • 1 m2
 • 0692883398
 • 31 Korrik, 2020
Kliko per me shume »
Ambient biznesi me qira tek Kolaudimi 29 Korrik, 2020

Ambient biznesi me qira tek Kolaudimi 600 Shkoder

 • 80 m2
 • +355676666765
 • 29 Korrik, 2020
Kliko per me shume »
Tirane, shes ambjent biznesi Kati 0, 60 m 318.000 Euro (Ring Center) 6 Korrik, 2020

Tirane, shes ambjent biznesi Kati 0, 60 m 318.000 Euro (Ring Center) 318000 Ring Center

 • 60 m2
 • 0694030502
 • 6 Korrik, 2020
Kliko per me shume »
 Jepet me qira biznesi i gatshem ne qender! 23 Maj, 2020

Jepet me qira biznesi i gatshem ne qender! 1190 Shkoder

 • 320 m2
 • 0692883398
 • 23 Maj, 2020
Kliko per me shume »
Tirane, shes ambjent biznesi 40 m 65.000 Euro (Ish Ekspozita) 19 Shkurt, 2020

Tirane, shes ambjent biznesi 40 m 65.000 Euro (Ish Ekspozita) 65000 Tirane

 • 40 m2
 • 0694030502
 • 19 Shkurt, 2020
Kliko per me shume »
Tirane, shes ambjent biznesi Kati 1, 100 m 290.000 Euro (Don Bosko) 15 Shkurt, 2020

Tirane, shes ambjent biznesi Kati 1, 100 m 290.000 Euro (Don Bosko) 290000 Tirane

 • 100 m2
 • 0694030502
 • 15 Shkurt, 2020
Kliko per me shume »
Tirane, shes ambjent biznesi Kati 1, 237 m 355.000 Euro (Unaza e re) 20 Janar, 2020

Tirane, shes ambjent biznesi Kati 1, 237 m 355.000 Euro (Unaza e re) 355000 Tirane

 • 237 m2
 • 0694030502
 • 20 Janar, 2020
Kliko per me shume »
Shitet Ambient Biznesi: 21 Dhjetor, 2019

Shitet Ambient Biznesi: 38000 Tirane

 • 37 m2
 • 0694030502
 • 21 Dhjetor, 2019
Kliko per me shume »
Ambient biznesi me qira bar dhe lojra pr fmij 13 Nëntor, 2019

Ambient biznesi me qira bar dhe lojra pr fmij SHKODER Shkoder

 • 309 m2
 • 0676666765
 • 13 Nëntor, 2019
Kliko per me shume »
Ambient Biznesi 6 Nëntor, 2019

Ambient Biznesi 10000 Tirane

 • 50 m2
 • 0693290607
 • 6 Nëntor, 2019
Kliko per me shume »