Shtepi 2 katshe dhe verand lagje mangalem +21 fotografi te tjera.

Shtepi 2 katshe dhe verand lagje mangalem 110000 Berat

 • 120 m2
 • 0035693215255
 • 29 Qershor, 2020
Kliko per me shume »
Shtepi 27 Maj, 2020

Shtepi 18000 berat

 • 60.3 m2
 • 0692891101
 • 27 Maj, 2020
Kliko per me shume »
Shtepi 21 Dhjetor, 2018

Shtepi $ 33.000 Berat

 • 120 m2
 • 0682317202
 • 3 Maj, 2016
Kliko per me shume »
SHTEPI MUZE KATIGORIA E PARE +1 fotografi te tjera.

SHTEPI MUZE KATIGORIA E PARE 150.000 BERAT LAGJEN PARTIZANI GORIC

 • 150m2 SHTEPI, TOKA 250m2
 • 6951341175 - 2102440859
 • 18 Shtator, 2016
Kliko per me shume »
Shtpi 21 Dhjetor, 2018

Shtpi 23 Berat

 • 60.3 m2
 • 00393888887538
 • 3 Dhjetor, 2017
Kliko per me shume »
shtepi 21 Dhjetor, 2018

shtepi 85.000 euro Berat

 • 75 m2
 • +39 9321270781
 • 22 Qershor, 2018
Kliko per me shume »
Shtepi 15 Tetor, 2017

Shtepi 18.000 € 30 Vjetori , Berat

 • 75 m^2
 • 00306977228155
 • 15 Tetor, 2017
Kliko per me shume »
Shtepi +1 fotografi te tjera.

Shtepi 100000 Berat kucove

 • 1dylym toke, 100m2 magazine ,150m2 shtepi,
 • 00306944880073
 • 9 Tetor, 2017
Kliko per me shume »
Shtepi 15 Korrik, 2017

Shtepi 35000.00 Berat,Rr Agron Elezi

 • 80 m2
 • 0692926467
 • 15 Korrik, 2017
Kliko per me shume »
Super okazion! Berat shitet shtepi 24 Shkurt, 2017

Super okazion! Berat shitet shtepi 25000 Berat afer gjykates

 • 100 m2
 • +355692167438
 • 24 Shkurt, 2017
Kliko per me shume »
shtepi 8 Dhjetor, 2016

shtepi 70 000 berat

 • 120 m
 • 00355698994552
 • 8 Dhjetor, 2016
Kliko per me shume »
Shtepi 25 Nëntor, 2014

Shtepi 40.000 Berat

 • 512 m2
 • 069 52 56 210
 • 25 Nëntor, 2014
Kliko per me shume »