Kredisë ofertë serioze 25 Qershor, 2018

Kredisë ofertë serioze 10000 Berane

 • Unu mundësi
 • 0033786022619
 • 25 Qershor, 2018
Kliko për më shumë »
shtepi 22 Qershor, 2018

shtepi 85.000 euro Berat

 • 75 m2
 • +39 9321270781
 • 22 Qershor, 2018
Kliko për më shumë »
Ofron kredi të shpejtë dhe të besueshëm 11 Prill, 2018

Ofron kredi të shpejtë dhe të besueshëm 10000 Berane

 • Unu mundësi
 • 0786 022 619
 • 11 Prill, 2018
Kliko për më shumë »
Apartament 21 Dhjetor, 2017

Apartament 60'000.00 Berat

 • 88 m2
 • 0697480434
 • 21 Dhjetor, 2017
Kliko për më shumë »
Shtëpi 3 Dhjetor, 2017

Shtëpi 23 Berat

 • 60.3 m2
 • 00393888887538
 • 3 Dhjetor, 2017
Kliko për më shumë »
Shtepi 15 Tetor, 2017

Shtepi 18.000 € 30 Vjetori , Berat

 • 75 m^2
 • 00306977228155
 • 15 Tetor, 2017
Kliko për më shumë »
Shtepi +1 fotografi të tjera.

Shtepi 100000 Berat kucove

 • 1dylym toke, 100m2 magazine ,150m2 shtepi,
 • 00306944880073
 • 9 Tetor, 2017
Kliko për më shumë »
Shtepi 15 Korrik, 2017

Shtepi 35000.00 Berat,Rr Agron Elezi

 • 80 m2
 • 0692926467
 • 15 Korrik, 2017
Kliko për më shumë »
Jepet me qera apartament sip 90 m2 24 Prill, 2017

Jepet me qera apartament sip 90 m2 120 Rr. Europa

 • 90 m2
 • 0682052992 0675374190
 • 24 Prill, 2017
Kliko për më shumë »
Super okazion! Berat shitet shtepi 24 Shkurt, 2017

Super okazion! Berat shitet shtepi 25000 Berat afer gjykates

 • 100 m2
 • +355692167438
 • 24 Shkurt, 2017
Kliko për më shumë »
Okazion APARTAMENT 125 m2 +1 fotografi të tjera.

Okazion APARTAMENT 125 m2 47000 Berat

 • 125 m2
 • 0685307491
 • 26 Janar, 2017
Kliko për më shumë »
shtepi 8 Dhjetor, 2016

shtepi 70 000 berat

 • 120 m
 • 00355698994552
 • 8 Dhjetor, 2016
Kliko për më shumë »