Shitet Apartament 21 Dhjetor, 2018

Shitet Apartament 6000000leke total ose 48000 eu Lagjja1, rr “10 Deshmoret e Pojskes” Pogradec

 • 90meter katror
 • 0698122293
 • 9 Dhjetor, 2018
Kliko per me shume
Apartament +7 fotografi te tjera.

Apartament 48000 Vlore (Skele)

 • 95 m2
 • +355682280798
 • 27 Tetor, 2014
Kliko per me shume »
Apartament 21 Dhjetor, 2018

Apartament 80000 Vlore

 • 145 m2
 • 0698200689
 • 27 Tetor, 2014
Kliko per me shume »
Apartament banimi 21 Dhjetor, 2018

Apartament banimi 25.000 euro Vlore

 • 60 m2
 • 0684010077
 • 27 Tetor, 2014
Kliko per me shume »
apartament 21 Dhjetor, 2018

apartament 24000 durres

 • 59 m2
 • 0698200699
 • 27 Tetor, 2014
Kliko per me shume »
Apartament 21 Dhjetor, 2018

Apartament 650 Vlore, Uji i ftohte

 • 74 m2 m2
 • 0692200590
 • 28 Tetor, 2014
Kliko per me shume »
Apartament 21 Dhjetor, 2018

Apartament 34000 Plazhi Iliria, Durres

 • 67.5 m2
 • 0693779362
 • 30 Tetor, 2014
Kliko per me shume »
Apartament Lluksoz 2+1 +2 fotografi te tjera.

Apartament Lluksoz 2+1 N Sarande

 • 100 m2
 • 0692093975
 • 5 Nëntor, 2014
Kliko per me shume »

Shitet Albania   Kosova

Me Qera
apartament 21 Dhjetor, 2018

apartament 35000 euro Golem

 • 71metra katrore
 • 004915752687156
 • 11 Nëntor, 2014
Kliko per me shume »
Apartament 67 21 Dhjetor, 2018

Apartament 67 26000 Rreshen

 • 67 m2
 • 0682221344
 • 13 Nëntor, 2014
Kliko per me shume »
Apartamente 21 Dhjetor, 2018

Apartamente shiten Shengjin

 • varet
 • 00355 69 40 72 204
 • 23 Nëntor, 2014
Kliko per me shume »
Apartamente 21 Dhjetor, 2018

Apartamente 500 deri ne 600 eurom2 Shkembi Kavajes

 • 1+1 dhe 2+1
 • +355 69 20 84 732
 • 24 Nëntor, 2014
Kliko per me shume »