Apartament +2 fotografi te tjera.

Apartament 100800 Durres

 • 126 m2
 • 0694266788
 • 29 Shtator, 2018
Kliko per me shume
Jepet me qira shtepi private 2+1 me vend parkimi ne oborr e ndodhur 150m nga Shkolla pyjore. 21 Dhjetor, 2018

Jepet me qira shtepi private 2+1 me vend parkimi ne oborr e ndodhur 150m nga Shkolla pyjore. 200 Shkoder

 • 75 m2
 • 0692883398
 • 21 Shtator, 2018
Kliko per me shume »
Apartament 21 Dhjetor, 2018

Apartament 126000 Durres

 • 140 m2
 • 0694266788
 • 27 Shtator, 2018
Kliko per me shume »
Apartament 21 Dhjetor, 2018

Apartament 112000 Durres

 • 140 m2
 • 0694266788
 • 3 Tetor, 2018
Kliko per me shume »
Jepet me qira 1+1 kati 4 21 Dhjetor, 2018

Jepet me qira 1+1 kati 4 80 Shkoder

 • 50 m2
 • 0692883398
 • 3 Tetor, 2018
Kliko per me shume »
Apartament 21 Dhjetor, 2018

Apartament 60.000 Durres

 • 70 m2
 • +393206822016
 • 4 Tetor, 2018
Kliko per me shume »
Apartament 21 Dhjetor, 2018

Apartament 37000000 Vlore

 • 60 m2
 • 695626340
 • 1 Nëntor, 2018
Kliko per me shume »
apartament 21 Dhjetor, 2018

apartament 45000 euro lagjia 1, rruga

 • 90 m katror
 • 0692588915
 • 13 Nëntor, 2018
Kliko per me shume »
Apartament 21 Dhjetor, 2018

Apartament 85000 Tirane

 • 170 m2
 • 0694266788
 • 15 Nëntor, 2018
Kliko per me shume »
Jepen me qira 2 ambjente ne katin e dyte njeri me pamje nga rruga dhe tjetri me pamje nga koridori 21 Dhjetor, 2018

Jepen me qira 2 ambjente ne katin e dyte njeri me pamje nga rruga dhe tjetri me pamje nga koridori 96 Shkoder

 • 15 m2
 • 0692883398
 • 23 Nëntor, 2018
Kliko per me shume »
Apartament 21 Dhjetor, 2018

Apartament 60.000 Durres Plazh

 • 81 m2
 • 00393483836879
 • 1 Dhjetor, 2018
Kliko per me shume »
Apartament +1 fotografi te tjera.

Apartament 22 000€ Korce

 • 60m2 m2
 • +355676646022
 • 10 Dhjetor, 2018
Kliko per me shume »