Apartamente 2+1 dhe 1+1 ne shitje ne GaEURtmjuhadol +7 fotografi te tjera.

Apartamente 2+1 dhe 1+1 ne shitje ne GaEURtmjuhadol 1 SHKODER

 • 100 m2
 • 0676666765
 • 4 Qershor, 2018
Kliko per me shume
Apartament 3+1 n shitje n Perash +5 fotografi te tjera.

Apartament 3+1 n shitje n Perash 40000 SHKODER

 • 72 m2
 • 0676666765
 • 7 Qershor, 2018
Kliko per me shume »
Apartament 3+1 n shitje n Perash +8 fotografi te tjera.

Apartament 3+1 n shitje n Perash 41000 SHKODER

 • 86 m2
 • 0676666765
 • 11 Qershor, 2018
Kliko per me shume »
Jepet me qera apartament 2+1!!! +4 fotografi te tjera.

Jepet me qera apartament 2+1!!! 20000 leke ne muaj Shkoder

 • 70 m2
 • 0692146846
 • 24 Shtator, 2018
Kliko per me shume »
Apartament per Shitje: 21 Dhjetor, 2018

Apartament per Shitje: 70000 Medrese

 • 95 m2
 • 0694030502
 • 13 Qershor, 2018
Kliko per me shume »
Apartament 2+1 me qira tek Isa Boletini +10 fotografi te tjera.

Apartament 2+1 me qira tek Isa Boletini 198 SHKODER

 • 90 m2
 • 0676666765
 • 14 Qershor, 2018
Kliko per me shume »
Apartament 1+1 me qira n Rrug t Gjan +4 fotografi te tjera.

Apartament 1+1 me qira n Rrug t Gjan 158 SHKODER

 • 55 m2
 • 0676666765
 • 20 Qershor, 2018
Kliko per me shume »
Apartament 2+1 me qira n Rus +5 fotografi te tjera.

Apartament 2+1 me qira n Rus 120 SHKODER

 • 54 m2
 • 0676666765
 • 2 Korrik, 2018
Kliko per me shume »

Shitet Albania   Kosova

Me Qera
Apartament 1+1 n shitje, Zdrale +4 fotografi te tjera.

Apartament 1+1 n shitje, Zdrale 45000 SHKODER

 • 96 m2
 • 0676666765
 • 23 Qershor, 2018
Kliko per me shume »
Apartament 1+1 n shitje n Rus +5 fotografi te tjera.

Apartament 1+1 n shitje n Rus 30000 SHKODER

 • 65 m2
 • 0676666765
 • 27 Qershor, 2018
Kliko per me shume »
Apartament 2+1 n shitje te pallati me hark +6 fotografi te tjera.

Apartament 2+1 n shitje te pallati me hark 39600 SHKODER

 • 65 m2
 • 0676666765
 • 29 Qershor, 2018
Kliko per me shume »
Apartament 2+1 me qira n qendr t Shkodrs +7 fotografi te tjera.

Apartament 2+1 me qira n qendr t Shkodrs 200 SHKODER

 • 86 m2
 • 0676666765
 • 10 Korrik, 2018
Kliko per me shume »