Apartament 2+1 ne shitje ne Shengjin 550 a,!/mA2 +6 fotografi te tjera.

Apartament 2+1 ne shitje ne Shengjin 550 a,!/mA2 40150 Lezhe

 • 73 m2
 • 0676666765
 • 26 Prill, 2018
Kliko per me shume
Tirane, shes apartament 2+1+A+BLK Kati 7, 100 m2 120.000 Euro (Rruga e Kavajs) 21 Dhjetor, 2018

Tirane, shes apartament 2+1+A+BLK Kati 7, 100 m2 120.000 Euro (Rruga e Kavajs) 120000 Rruga e Kavaj�s, Tiran�, Albania

 • 100 m2
 • 0694030502
 • 2 Maj, 2018
Kliko per me shume »
Apartament 4+1 me qira n qendr t Shkodrs +5 fotografi te tjera.

Apartament 4+1 me qira n qendr t Shkodrs 157 SHKODER

 • 90 m2
 • 0676666765
 • 5 Maj, 2018
Kliko per me shume »
Apartament 1+1 n shitje +4 fotografi te tjera.

Apartament 1+1 n shitje 72000 SHKODER

 • 100 m2
 • 0676666765
 • 9 Maj, 2018
Kliko per me shume »
Apartament 3+1 n shitje te Kisha e Madhe +7 fotografi te tjera.

Apartament 3+1 n shitje te Kisha e Madhe 68000 SHKODER

 • 100 m2
 • 0676666765
 • 19 Maj, 2018
Kliko per me shume »
Apartament 2+1 me qira te shkolla +9 fotografi te tjera.

Apartament 2+1 me qira te shkolla "Jordan Misja" 300 SHKODER

 • 110 m2
 • 0676666765
 • 24 Maj, 2018
Kliko per me shume »
Apartament 2+1 n shitje te Teatri +3 fotografi te tjera.

Apartament 2+1 n shitje te Teatri 1 SHKODER

 • 80 m2
 • 0676666765
 • 29 Maj, 2018
Kliko per me shume »
Apartament 2+1 n shitje te Spitalet +6 fotografi te tjera.

Apartament 2+1 n shitje te Spitalet 45000 SHKODER

 • 87 m2
 • 0676666765
 • 4 Qershor, 2018
Kliko per me shume »
Apartamente 2+1 dhe 1+1 ne shitje ne GaEURtmjuhadol +7 fotografi te tjera.

Apartamente 2+1 dhe 1+1 ne shitje ne GaEURtmjuhadol 1 SHKODER

 • 100 m2
 • 0676666765
 • 4 Qershor, 2018
Kliko per me shume »
Apartament 3+1 n shitje n Perash +5 fotografi te tjera.

Apartament 3+1 n shitje n Perash 40000 SHKODER

 • 72 m2
 • 0676666765
 • 7 Qershor, 2018
Kliko per me shume »
Apartament 3+1 n shitje n Perash +8 fotografi te tjera.

Apartament 3+1 n shitje n Perash 41000 SHKODER

 • 86 m2
 • 0676666765
 • 11 Qershor, 2018
Kliko per me shume »
Jepet me qera apartament 2+1!!! +4 fotografi te tjera.

Jepet me qera apartament 2+1!!! 20000 leke ne muaj Shkoder

 • 70 m2
 • 0692146846
 • 24 Shtator, 2018
Kliko per me shume »