Apartament +1 fotografi te tjera.

Apartament 90.000 Tirane

 • 93 m2
 • 0698395769
 • 10 Tetor, 2019
Kliko per me shume
Shitet Apartament 2+1 i mobiluar, vetem 490EUR m2, shume afer detit dhe me hipotek te rregullt +1 fotografi te tjera.

Shitet Apartament 2+1 i mobiluar, vetem 490EUR m2, shume afer detit dhe me hipotek te rregullt 39000 Durres

 • 80 m2
 • 0692932825
 • 14 Korrik, 2019
Kliko per me shume »
Tirane, shes apartament 2+1+A+BLK Kati 8, 109 m 87.000 Euro (Rruga e Durresit) 8 Tetor, 2019

Tirane, shes apartament 2+1+A+BLK Kati 8, 109 m 87.000 Euro (Rruga e Durresit) 87000 Rruga e Durresit

 • 109 m2
 • 0694030502
 • 8 Tetor, 2019
Kliko per me shume »
Tirane, shes apartament 2+1+A+BLK Kati 3, 135 m 169.000 Euro (Rruga e Kavajes) 2 Tetor, 2019

Tirane, shes apartament 2+1+A+BLK Kati 3, 135 m 169.000 Euro (Rruga e Kavajes) 169000 Tirane

 • 135 m2
 • 0694030502
 • 2 Tetor, 2019
Kliko per me shume »
 Tirane, shes apartament 1+1+A+BLK Kati 2, 60 m 35.000 Euro (Yrshek) 30 Shtator, 2019

Tirane, shes apartament 1+1+A+BLK Kati 2, 60 m 35.000 Euro (Yrshek) 35000 Tirane

 • 60 m2
 • 0694030502
 • 30 Shtator, 2019
Kliko per me shume »
Apartamente 29 Shtator, 2019

Apartamente 120 Durres, rruga Stefaniaka

 • 65 m2
 • +39 3407126599
 • 29 Shtator, 2019
Kliko per me shume »
Apartment 1+1 me aneks plus dhome gatimi 25 Shtator, 2019

Apartment 1+1 me aneks plus dhome gatimi 40,000Euro i diskutueshem Shkoder Lagja Partizani ( Rus )

 • 61 Meter katror
 • 0682627069
 • 25 Shtator, 2019
Kliko per me shume »
Apartament 20 Shtator, 2019

Apartament 870 Tirane

 • 110 m2
 • 0694266788
 • 20 Shtator, 2019
Kliko per me shume »

Shitet Albania   Kosova

Me Qera
 Tirane, shes apartament 2+1+A+BLK Kati 8, 119 m 125.000 Euro 20 Shtator, 2019

Tirane, shes apartament 2+1+A+BLK Kati 8, 119 m 125.000 Euro 125000 Don Bosko

 • 119 m2
 • 0694030502
 • 13 Shtator, 2019
Kliko per me shume »
Tirane, shes apartament 3+1+A+BLK Kati 7, 117 m 20 Shtator, 2019

Tirane, shes apartament 3+1+A+BLK Kati 7, 117 m 160000 Tirane

 • 117 m2
 • 0694030502
 • 20 Shtator, 2019
Kliko per me shume »
Tirane, shes apartament 2+1+A+BLK Kati 8, 109 m 87.000 Euro 19 Shtator, 2019

Tirane, shes apartament 2+1+A+BLK Kati 8, 109 m 87.000 Euro 87000 Tirane

 • 109 m2
 • 0694030502
 • 19 Shtator, 2019
Kliko per me shume »
Apartament 18 Shtator, 2019

Apartament 140000 Tirane

 • 126 m2
 • 0694266788
 • 18 Shtator, 2019
Kliko per me shume »