Apartamente pushimi 1+1 dhe 2+1 n Velipoj +6 fotografi te tjera.

Apartamente pushimi 1+1 dhe 2+1 n Velipoj 00 Velipoje/Shkoder

 • 00 m2
 • +355 66 66 66 765
 • 3 Qershor, 2016
Kliko per me shume
Apartament i mobiluar 21 Dhjetor, 2018

Apartament i mobiluar 80 000 EUR tirane rr.mahmut allusha

 • 123 m2
 • 0673156215
 • 13 Qershor, 2016
Kliko per me shume »
Apartament 1+1 21 Dhjetor, 2018

Apartament 1+1 799 Euro/ m2 Rezidenca Magnet, Kontakt shpk

 • 59.1 m2
 • 0694785781
 • 22 Qershor, 2016
Kliko per me shume »
APARTAMENT 21 Dhjetor, 2018

APARTAMENT 730 Rezidenca Ana, Rruga Pjeter Budi

 • 3110 m2
 • 0675267094
 • 23 Qershor, 2016
Kliko per me shume »
Apartament 1+1 21 Dhjetor, 2018

Apartament 1+1 799 Euro/m2 21 Dhjetori, Rezidenca Libeskind-Magnet.al

 • 89 m2
 • 0694785781
 • 23 Qershor, 2016
Kliko per me shume »
Apartament 21 Dhjetor, 2018

Apartament 1500 Tirane

 • 120 m2
 • 0675267094
 • 25 Qershor, 2016
Kliko per me shume »
Apartament 310 m2 21 Dhjetor, 2018

Apartament 310 m2 200000 Tirane

 • 310 m2
 • 0675267094
 • 27 Qershor, 2016
Kliko per me shume »
Apartament 2+1 21 Dhjetor, 2018

Apartament 2+1 799 Euro/ m2 21 dhjetori Rezidenca Magnet

 • 68.35 m2
 • 0695522043
 • 27 Qershor, 2016
Kliko per me shume »
APARTAMENT 21 Dhjetor, 2018

APARTAMENT 799 Euro/m2 TIRANE

 • 67 m2
 • 0699884604
 • 27 Qershor, 2016
Kliko per me shume »
Apartament 21 Dhjetor, 2018

Apartament 170000 Tirane

 • 156 m2
 • 0698360268
 • 27 Qershor, 2016
Kliko per me shume »
Apartament 21 Dhjetor, 2018

Apartament 799 Tirane

 • 120 m2
 • 0675267094
 • 27 Qershor, 2016
Kliko per me shume »
Apartament 21 Dhjetor, 2018

Apartament 799 Kontakt Shpk -Magnet, ish Klubi Partizani

 • 92 m2
 • 0675267094
 • 28 Qershor, 2016
Kliko per me shume »