Ambjent 12 Mars, 2018

Ambjent 600 Rruga E Elbasanit

 • 120 m2
 • 0696141644
 • 12 Mars, 2018
Kliko për më shumë »
Mercedes Benz CLA 9 Mars, 2018

Mercedes Benz CLA 23000 Gjakova

 • 2014 m2
 • +38643528328
 • 9 Mars, 2018
Kliko për më shumë »
Tirane, shes ambjent biznesi Kati 2, 40 m² 90.000 Euro (Rruga e Kavajes) 21 Shkurt, 2018

Tirane, shes ambjent biznesi Kati 2, 40 m² 90.000 Euro (Rruga e Kavajes) 90000 Rruga e Kavajës, Tiranë, Albania

 • 40 m2
 • 0694030502
 • 20 Shkurt, 2018
Kliko për më shumë »
Ambjent zyre 16 Janar, 2018

Ambjent zyre 300 Durres

 • 100 m2
 • 0694620489
 • 16 Janar, 2018
Kliko për më shumë »
Object 2 Janar, 2018

Object 30.0000 Permet

 • Toka 250 m2 ndersa objekti 100m2 kati 1 dhe 100m2 kati i 2
 • 06949970987 & 6944738327
 • 2 Janar, 2018
Kliko për më shumë »
Shitet objekt sip 500m2 26 Dhjetor, 2017

Shitet objekt sip 500m2 125000 Shkoder

 • 500 m2
 • 0692883398
 • 26 Dhjetor, 2017
Kliko për më shumë »
Shitet ambjent biznesi sp 50 m2 13 Dhjetor, 2017

Shitet ambjent biznesi sp 50 m2 50000 Ne qender

 • 50 m2
 • 0682052992 0683216168
 • 13 Dhjetor, 2017
Kliko për më shumë »
Shitet ambjent biznesi sp 67 m2 20 Nëntor, 2017

Shitet ambjent biznesi sp 67 m2 120600 Ne qender

 • 67 m2
 • 0682052992 0683216168
 • 20 Nëntor, 2017
Kliko për më shumë »
Shitet objekt sip 133m2 3 Maj, 2017

Shitet objekt sip 133m2 200000 Shkoder

 • 132 m2
 • 0692883398
 • 3 Maj, 2017
Kliko për më shumë »
Shitet ambjent biznesi 22 Prill, 2017

Shitet ambjent biznesi 142000 Shkoder

 • 500 m2
 • 0692883398
 • 22 Prill, 2017
Kliko për më shumë »
Ambjent Biznesi 18 Nëntor, 2016

Ambjent Biznesi 260000 Tirane

 • 157 m2
 • 0696040026
 • 18 Nëntor, 2016
Kliko për më shumë »