truall 60000 tirane (sauk)

trualli ndodhet ne lart�si te kodr�s. pran� shtepine me kanalizime t� rregullta dhe uj� t� pijsh�m.

Ndryshuar ne 27 Maj, 2019 Shperndaje ne:
Listuar ne: 27 Maj, 2019
Informacioni presupozohet i sakte, por i keshillojme bleresit te verifikojne te gjitha te dhenat.
Modifikuar per here te fundit ne: 27 Maj, 2019