TRUALL 1000000 Tirane

SHITET TRUALL Brezi i pare afer CITY PARK magazina dhe zyra ndertuar mbi nje truall 2640m² dhe 1093m² (jane se bashku).Nje vile 3 kateshe 300m² qe sherben per zyra dhe shtepi .Nje kapanon 1093m² me h=7metra .Nje kapanon 370m² me h=6metra.Perpara tyre nje shesh i shtruar 2000m².Keto objekte jane te dhena me qera per 5 vite me 3000 euro ne muaj. SHITET 1.000.000 EURO

Ndryshuar në 19 Nëntor, 2014 Shpërndaje në:
Listuar në: 19 Nëntor, 2014
Informacioni presupozohet i saktë, por i këshillojmë blerësit të verifikojnë të gjitha të dhënat.
Modifikuar për herë të fundit në: 19 Nëntor, 2014