Bar dhe hotel me qira tek “Instituti” 1500 rruga Vaso Kadia

Sun Real Estate ofron me qira bar dhe hotel në katin e dytë dhe të tretë me një sipërfaqe prej 169m² secili kat, tek “Instituti”.
Kati dytë është i arreduar për bar,i shtruar me parket dhe ka dy banjo ,
ndërsa kati tretë përbëhet nga gjashtë dhoma, tërësisht të arreduara dhe secila ka nga një banjo.
Gjithashtu kati tretë është i shtruar me parket.
Mund te shfrytëzohet dhe kati i katërt për hotel, i cili është pothuajse i përfunduar.

Ndryshuar ne 1 Maj, 2019 Shperndaje ne:
Listuar ne: 1 Maj, 2019
Informacioni presupozohet i sakte, por i keshillojme bleresit te verifikojne te gjitha te dhenat.
Modifikuar per here te fundit ne: 1 Maj, 2019