Ambient biznesi me qira te Drejtoria e Policisë 480 rruga Levizja e Postrribes

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi me adresë: rruga “Lëvizja e Postrribës”, te Drejtoria e Transportit Rrugor, Shkodër.
Ka një sipërfaqe totale prej 230 m² e ndarë respektivisht në: 175 m² kati 0 dhe 55 m² kati 1.

✔Cilësitë e ambientit:
– Dyqani ka dy dalje kryesore, një para dhe një tjetër me tarabë për futjen e objekteve të mëdha në godinë ose ngarkim-shkarkim të kamionave.
– Gëzon fasadë xhami për një reklamim sa më të mirë dhe efikas.
– Është i shtruar i gjithi në pllakë.
– Ka një lartësi prej 4.8 metrash.
– Ka roje 24 orë.

Ndryshuar ne 22 Prill, 2019 Shperndaje ne:
Listuar ne: 22 Prill, 2019
Informacioni presupozohet i sakte, por i keshillojme bleresit te verifikojne te gjitha te dhenat.
Modifikuar per here te fundit ne: 22 Prill, 2019