PAJISJE KAMERA FOTO 1400 DURRES

PER ARSYE TE MBYLLJES SE AKTIVITETIT TE PUNES ME KAMERA VE NE SHITJE SHUME PAJISJE .KAMERA SONY 1080I HD NE GJENDJE SHUME TE MIRE PUNE ME 4 BATERI DERI NE 6 ORE PUNE,SHOQERUAR ME BLIC LED FTOHTE DHE DY BLICE TE TJERE ME 220V, ME LENTE ME 5 FIGURA,KJO ME CANTEN E VETDHE KARIKUESIN E VET, 70.000 LEKE.
GJITHASHTU JEPEN EDHE APARAT FOTOGRAFIK CASTI,KAMERA VHS FILIPS EXPLORER GJ.PUNE,ME CANTEN E VET DHE KARIKUES, KAMERA 8mm PER KARIKIM SH TE MIRE TE BATERIVE ME KARIKUES ORIGJINALE GRUDING.
APARAT FOTOGRAFIK ZENIT ME CANTE E OBJEKTIV ,DY VIDEO REKORDER VHS, 1 TV 14 POLC ME NGJYRA, FISHA KABUJ E PLOTE GJERA TJERA. SHIF FOTOT.
TE GJITHA KETO BASHKE 150.000 LEKE ME GJITHE KAMEREN MINI DV ,OSE KJO VEC 70.000 LEKE

Ndryshuar ne 16 Mars, 2019 Shperndaje ne:
Listuar ne: 16 Mars, 2019
Informacioni presupozohet i sakte, por i keshillojme bleresit te verifikojne te gjitha te dhenat.
Modifikuar per here te fundit ne: 16 Mars, 2019