Shtepi 80000 Mangalem

:
Shes shtepin ne lagjen Mangalem. Shtepia eshte mu ne qender te mangalemit eshte shpi e madhe e cila mund te kthehet ne hotel dhe taverne. Ka hapesire te bollsheme per aktivitete te ndryshem. Ka pamje manitese.shtepia nje dhome eshte e veshure me punim druri nje nder shtepit e katigoris se pare. Shtepia ka certifikat pronesie. Ka 4 dhoma ka ballkone dhe taras me mundesi te hellesh dhe kat te dyte. Kush eshte i interesuare te na shkruaj ose te mare ne nr. 0698984552 Shyqyri Sells the house in the Mangalem neighborhood. The house is in the center of the mangalem is a great place to go back to the hotel and tavern. There are lots of opportunities for different activities. There is a maneuvering view. A room is covered with woodwork in the front of the house. The house has the certificate of ownership. There are 4 rooms with balconies and taras with potholes and second floor. Who is interested in writing to us or calling us on the phone number
�mimi:
80 000 EUR
Fotografi:

Mund�si shtes�
B�ni njoftimin tuaj m� t� dalluesh�m.


Shes shtepin ne berat:
Shes shtepin ne lagjen Mangalem. Shtepia eshte mu ne qender te mangalemit eshte shpi e madhe e cila mund te kthehet ne hotel dhe taverne. Ka hapesire te bollsheme per aktivitete te ndryshem. Ka pamje manitese.shtepia nje dhome eshte e veshure me punim druri nje nder shtepit e katigoris se pare. Shtepia ka certifikat pronesie. Ka 4 dhoma ka ballkone dhe taras me mundesi te hellesh dhe kat te dyte. Kush eshte i interesuare te na shkruaj ose te mare ne nr. 0698984552 Shyqyri Sells the house in the Mangalem neighborhood. The house is in the center of the mangalem is a great place to go back to the hotel and tavern. There are lots of opportunities for different activities. There is a maneuvering view. A room is covered with woodwork in the front of the house. The house has the certificate of ownership. There are 4 rooms with balconies and taras with potholes and second floor. Who is interested in writing to us or calling us on the phone number
�mimi:
80 000 EUR
Fotografi:

Mund�si shtes�
B�ni njoftimin tuaj m� t� dalluesh�m.

Shes shtepin ne lagjen mangalem

Ndryshuar ne 15 Mars, 2019 Shperndaje ne:
Listuar ne: 15 Mars, 2019
Informacioni presupozohet i sakte, por i keshillojme bleresit te verifikojne te gjitha te dhenat.
Modifikuar per here te fundit ne: 15 Mars, 2019