Okazion shtepi dhe toke ( pemtari 1000 drure ullinje) 145000 lushnje fshati skilaj

Shitet Shtepia edhe Toka (Pemtari)
Shtepia:
Siperfaqa e Truallit te stepise eshte 300 m2 e cila eshte nje ndertese e Re nje kateshe sip 95me dhe nje ndertese e vjeter 60 m2 pjesa tjeter eshte e lire.
Nsertesa e Re eshte momentalishte e banueshme dhe e Mobiluar
e cila eshte e organizuar ne 3 Dhoma,Ballokon,Kuridore dhe Tualet.
shtepia e vjeter qe ndodhet ngjitur eshte dy Dhoma dhe momentalishte sherbene si Magazine.

Toka:
e gjith siperfaqa tokes eshte 3 ha (Hektare) dhe eshte e gjitha Pemtari nga te cilat 100 Drure jane Manderina ne vitin e 3 te tyre dhe pjesa tjeter eshte E gjitha Ullishte e perbere nga 1000 Drure ku 95% e Drureve jane Ullinje Vajes dhe pjesa tjeter 5% jane kripes.
800 Rrenje Ulliri jane 9 Vjecare
200 Rrenje Ulliri jane 13 Vjecare
Te ardhurat qe gjenerohen nga shitja e Ullirit jane mesatarishte 20.000 Euro ne vite duke u rritur cdo vite me 20 % keto te ardhura jane te Dokumentuara edhe me fatura tatimore dhe te deklaruara per te gjith te interesuarit mund te vertetojme me Dokumentacionin perkates
kjo pemtari ka ne siperfaqqen e Saje te garantuar edhe vaditjen e cila perbehet nga nje Puse Private i Cili funizone te gjith sistemin,Pusi eshte 100 m i thelle dhe eshte i paisur me nje pompe te fuqishme per njxjerjen e Ujet.
pjesa e mandarinave eshte e paisur edhe me Sistem vaditje me pikatore me nje Depozite uje 3000 litra ndersa Siperfaqa e Ullinjeve Vaditet nga nje Depozite Uje 25,000 litra
ne Shitje jane te perfshira edhe Tegjitha Veglat dhe mjetet e Punes te Cilat kane nje vlere 500.000 Leke te reja (5 miljone) nje nder to mund te permendim nje Freze Dore
Toka eshte e paisur me Certifikate Pronesi

Siperfaqa e tokes munde te shitet edhe ne pjese te Ndara ku minimumi eshte deri ne 5 Dylym

Ndryshuar ne 28 Dhjetor, 2018 Shperndaje ne:
Listuar ne: 28 Dhjetor, 2018
Informacioni presupozohet i sakte, por i keshillojme bleresit te verifikojne te gjitha te dhenat.
Modifikuar per here te fundit ne: 28 Dhjetor, 2018