Kontakt Shpk- Dyqan : Rezidenca Libeskind-Magnet 1500 euro/m2 Tirane/Albania/Rruga Frosina Plaku ne afersi te 21 Dhjetorit.

Me nje projekt unik ne depo dhe me pervoje ne manaxhimin dhe projektimin e tyre, Kontakt sjell cilesine e ambienteve ndihmese per banim. Me nje pershtatje te shkelqyer te terrenit, ndertesa shfrytezon pjerresine per te lehtesuar perdorimin e hapesirave.

Ndryshuar ne 21 Dhjetor, 2018 Shperndaje ne:
Listuar ne: 18 Prill, 2016 Shiko te gjitha reklamat e ketij perdoruesi

Informacioni presupozohet i sakte, por i keshillojme bleresit te verifikojne te gjitha te dhenat.
Modifikuar per here te fundit ne: 21 Dhjetor, 2018