Dëshmia ime e vërtetë. 100000 Tirana

  • Ndrysho jetën tënde
  • +33786022619
  • Kontakt

Unë nuk besoja se ishte e mundur për të marrë kredi midis individëve. Pashë në internet një reklamë për një ofertë private të kredisë dhe kam konsultuar reklamuesin për shkak të problemeve të mia financiare, sepse banka ime më ka refuzuar për kredi. Dhe kjo më bëri një hua në kushte shumë të mira pa ndonjë vështirësi. Vendosa të ndaj emailin e huadhënësit me miqtë e mi, prindërit, të afërmit dhe Facebook-in. Për shkak se shumë kanë probleme tani dhe ne kemi nevoja për financim.
Nëse e dini se jeni seriozisht përgjegjës, kontaktoni me emailin më poshtë. E-mail: ([email protected]) Whatsapp: +33 786 022 619

Ndryshuar ne 21 Dhjetor, 2018 Shperndaje ne:
Listuar ne: 26 Shtator, 2018
Informacioni presupozohet i sakte, por i keshillojme bleresit te verifikojne te gjitha te dhenat.
Modifikuar per here te fundit ne: 21 Dhjetor, 2018