TOKê‹ Nê‹ SHITJE PRANê‹ TIRANA LOGISTIC PARK 80/m2 Rr. Gryka Kacanikut , 6 km nga qendra Tiranës, 14 km nga Aeroporti Nënë Tereza

Kjo pronë ndodhet në zonën industrial më të madhe në Shqipëri, e cila ofron një mundësi të mirë investimi për të zhvilluar biznesin tuaj. ê‹shtë një destinancion lehtësisht i aksesueshëm; shumë pranë kryeqytetit vetëm 6 km nga qendra e Tiranës, 14km nga Aeoroporti i Tiranës, dhe 30 km nga porti i Durrësit. Kjo zonë gëzon një studim nga KRRTRSH dhe njihet si zonë ekonomike me status të miratuar për Park Logjistik, e cila dispononë dokumenta pronësie të rregullta me koeficient shfrytëzimi deri në 50%. Vendndodhja shumë pranë qendrës së Tiranës dhe pranë Aeroportit “Nënë Tereza” e bënë këtë zonë mjaft tërheqëse për zhvillimin e biznesit dhe për investitorët: vendas dhe të huaj.

Ndryshuar ne 21 Dhjetor, 2018 Shperndaje ne:
Listuar ne: 13 Prill, 2018 Shiko te gjitha reklamat e ketij perdoruesi

Informacioni presupozohet i sakte, por i keshillojme bleresit te verifikojne te gjitha te dhenat.
Modifikuar per here te fundit ne: 21 Dhjetor, 2018