Jepet me Qera Kapanon 1500 Shkoder

Sun Real Estate ju mirepret me 0 komision per qeramarresin.

Jepet me qera Kapanon 2 katesh me 900 m²; ku 800 m² jane ndertim si dhe pjesa e mbetur 100 m² eshte oborr. Kapanoni ndodhet tek zona e Ish-Parkut i cile eshte i rikonstrukturuar kohet e fundit ne vitin 2012. Kapanoni ka nje sistem elektrik 3 fazor dhe perbehet nga:
- Kati I + Kati II ( shtruar me pllake )
- 2 banjo

Ndryshuar në 24 Shkurt, 2016 Shpërndaje në:
Listuar në: 24 Shkurt, 2016
Informacioni presupozohet i saktë, por i këshillojmë blerësit të verifikojnë të gjitha të dhënat.
Modifikuar për herë të fundit në: 24 Shkurt, 2016