Më shumë se 13 vjet, shërbimi ynë ofertat janë të shpejtë dhe të besueshëm 2000000 Tirana

  • Oferta e kredisë në 48h
  • 0666671066
  • Kontakt

Përshëndetje,
Unë jam Madame LAISNE

Pas krizës financiare që kërcënon ekonomitë bashkëkohore (rritja e papunësisë - e fuqisë blerëse të familjeve në më të ulët treble), kam vendosur për të dhënë kredi në periudhën afatshkurtër, afatmesme dhe afatgjata për individë të sinqertë që kam për fat të keq nuk ka shumë qasje në banka për shkak të kushteve të vështira dhe të rrepta mbi marrëveshjet e kredisë dhe në anën tjetër, thotë e tyre të të ardhurave mujore janë duke luftuar për të përmbushur e tyre nevojave të përditshme. Ju keni një të besueshme projekt që kërkon fonde duke filluar nga € € 1000 €1000000 € dhe ju nuk keni një do të thotë për zbatimin e tij në rrugë, ju mund të kontaktoni me mua për të parë se deri në çfarë mase të punuar me ju për të ju ndihmojë të kuptojnë projektit tuaj në kohën e duhur. Kredive të marra brenda një kohe shumë të shkurtër për një normë interesi (2%) shumë e dobishme relativisht të ulët në krahasim me bankat dhe repayable mbi 36 muaj, kështu që nëse ju jeni të interesuar, ju lutem kontaktoni me mua.
Mail [email protected]

Ndryshuar ne 21 Dhjetor, 2018 Shperndaje ne:
Listuar ne: 25 Janar, 2018
Informacioni presupozohet i sakte, por i keshillojme bleresit te verifikojne te gjitha te dhenat.
Modifikuar per here te fundit ne: 21 Dhjetor, 2018