Toke 127000 Tiran

Toka esht pran rruges te asfaltuar dhe esht mes laknasit dhe QTU siperfaqja 2600 m2

Ndryshuar ne 3 Janar, 2018 Shperndaje ne:
Listuar ne: 3 Janar, 2018
Informacioni presupozohet i sakte, por i keshillojme bleresit te verifikojne te gjitha te dhenat.
Modifikuar per here te fundit ne: 3 Janar, 2018