Toke 2000/muaj Vlore, Dhermi

Ne fshatin Dhermi, ne zonen Drymades jepet per shfrytezim (me qera) nje toke me siperfaqe 2500 m2. Toka ndodhet vetem 300 m nga vija bregdetare, prane kompleksit Nikki (Ostro). Toka eshte ttalisht e pashfrytezuar, e pershtatshme per ndertime dhe ka dalje direkte ne rrugen kryesore. Pozicioni i tokes ofron pamje te te gjithe vijes bregdetare.

Ndryshuar në 7 Shkurt, 2016 Shpërndaje në:
Listuar në: 7 Shkurt, 2016
Informacioni presupozohet i saktë, por i këshillojmë blerësit të verifikojnë të gjitha të dhënat.
Modifikuar për herë të fundit në: 7 Shkurt, 2016