Apartament 54,400 Tiranë

I orientuar nga lindja ky apartament është tepër funksional dhe i mirë-organizuar. Pika më e fortë e këtij apartamenti është ajrim natyral dhe ventilim i mirë i të gjithë hapësirave, duke përfshirë kuzhinën dhe tualetin.

Ndryshuar në 12 Shtator, 2017 Shpërndaje në:
Listuar në: 12 Shtator, 2017
Informacioni presupozohet i saktë, por i këshillojmë blerësit të verifikojnë të gjitha të dhënat.
Modifikuar për herë të fundit në: 12 Shtator, 2017