Ambiente biznesi me qera 298 Shkoder, rruga Shkoder-Koplik, perballe kompleksit Zmijanej

Sun Real Estate ofron me qera ambientet e një ndertese III katëshe me adresë: Dobraç, rruga nacionale Shkodër-Koplik dhe sipërfaqe totale ndërtimi prej 860m² të ndarë në:
- 180m² magazine (-1)
- 180m² kati përdhe (0)
- 250m² kati I-rë
- 250m² kati II-të

✔️ Cilësi të kësaj prone:
- Ndërtuar vitet e fundit me kushtet më bashkohore.
- Dritare dopio-xham termike (kundër temperaturave).
- Çdo kat gëzon ballkonin personal.
- Çdo kat është i pajisur me nga tre tualete.
- Oborr i rrethuar që mund të shfrytëzohet si parking.
- Ndodhet buzë rrugës kryesore dhe mundëson vizibilitet nga të dy krahet e rrugës.
- Ndërtesa është ideale për tu shfrytezuar si: klinikë private, showroom, shkollë, zyra etj.

🏷️Çmimet për çdo kat vijojnë si më poshtë:
- Kati përdhe [40'000 lekë te reja]
- Kati I-rë [70'000 lekë te reja]
- Kati II-të [ 70'000 lekë te reja]

🔈*NË RAST SHFRYTËZIMI TË TË GJITHË GODINËS, ÇMIMI DISKUTOHET SIGURISHT DUKE MARRË PARASYSH KUSHTET DHE KOHËZGJATJEN E KONTRATËS SË QERASË*🔈

Të interesuarit mund të na kontaktojnë ne këta numra kontakti:
📱+355666666765,
📱+355695292667
📞+355 22 247570
ose ne adresen tone te e-mailit:
📧 [email protected]

Ndryshuar në 8 Gusht, 2017 Shpërndaje në:
Listuar në: 8 Gusht, 2017
Informacioni presupozohet i saktë, por i këshillojmë blerësit të verifikojnë të gjitha të dhënat.
Modifikuar për herë të fundit në: 8 Gusht, 2017