Shtepi 2 kateshe+ 1 shtepi 1 kateshe 170.000 € Rrushbull [Durres]

Shtepi 2 kateshe kat i par [ sallon dhe banjo e dy bodrume , Kati i dyte 3 dhoma e nje banjo dhe sallon,] shtepi 1 kateshe 2 dhoma ,guzhin ,1 banjo edhe sallon] te dyja shtepit e kompletuar , me oborr jashta ,me letra te konpletuara me tapi te gjitha

Ndryshuar në 8 Gusht, 2017 Shpërndaje në:
Listuar në: 8 Gusht, 2017
Informacioni presupozohet i saktë, por i këshillojmë blerësit të verifikojnë të gjitha të dhënat.
Modifikuar për herë të fundit në: 8 Gusht, 2017