VAJ PALME - ORIZ - SHEQER TË RAFINUAR TË MIRATUAR DHE TË CILËSISË SHUMË TË MIRË NË TREGUN NDËRKOMBËTAR 1 TIRANA

Ne kemi bërë oriz, sheqer dhe vaj palme të cilësisë së mirë.

Ne kemi nevojë të mirë blerësit dhe partnerë të mirë

Bëni tuaj të urdhrave dhe të na kontaktoni:
Tel. : +16478463492 Whatsapp
Email: [email protected]

Ndryshuar në 21 Korrik, 2017 Shpërndaje në:
Listuar në: 21 Korrik, 2017
Informacioni presupozohet i saktë, por i këshillojmë blerësit të verifikojnë të gjitha të dhënat.
Modifikuar për herë të fundit në: 21 Korrik, 2017