TOKE NE SHITJE 21792 VELIPOJE

Sun Real Estate ofron për shitje Tokë/Arë me një sipërfaqe 363.2m² dhe me adresë: Velipojë, Baks-Rrjoll, (pas hotel VILUNI).
Toka Ka një sipërfaqe në formë drejtkëndore dhe është e rrethuar me murë me një lartësi 50cm.
- Ndodhet afër detin, (5 minuta në këmbë).
-Ndodhet në një zonë në zhvillim.
- Toka ka dalje në rrugë kryesore.
* DISPONON DUKUMENTA TË RREGULLTA*
*ÇMIMI: 60€/M²
* I DISKUTUESHËM*
-Të interesuarit mund të na kontaktojnë në këto numra kontakti:
+355666666765,
+355695292667
ose +355 22 247570
gjithashtu në adresën tonë
të e-maili-t: [email protected]

Ndryshuar në 18 Korrik, 2017 Shpërndaje në:
Listuar në: 18 Korrik, 2017
Informacioni presupozohet i saktë, por i këshillojmë blerësit të verifikojnë të gjitha të dhënat.
Modifikuar për herë të fundit në: 18 Korrik, 2017