Toka Shitet 25 Komuna Levan Shtyllas Qyteti Fier

Kjo tok� ndodhet 4 km larg bregdetit, gjithashtu eshte 2 km af�r Apollonis, Muzeut Arkologjik ne Fier Albania . Sip�rfaqja t� cilen e kam n� shitje po i paraqes me poshte:
Toka me sip�rfaqe 11000 m2 kushton 25 Euro m2 Cmimi i diskutueshem.Ka dalje n� rrethrrutullimin qe lidh detin dhe Apollonin muzeun Arkologjik .Rruga ne ndertim e siper,
Jan� me �ertifikata pron�sie t� rregullta.
N�se jeni t� interesuar kontaktoni:
Cel 0682666140 [email protected]

Ndryshuar ne 21 Dhjetor, 2018 Shperndaje ne:
Listuar ne: 20 Qershor, 2017
Informacioni presupozohet i sakte, por i keshillojme bleresit te verifikojne te gjitha te dhenat.
Modifikuar per here te fundit ne: 21 Dhjetor, 2018