Apartament 49000Euro A Buzë rrugës “Siri Kodra”, tek Blloku i Magazinave, Tiranë

Apartament 1+1 racional ofron zgjidhje funksionale te apartamentit duke maksimalizuar komoditetin në një sipërfaqe të reduktuar. Transparenca e fasadës ofron sasine e dritës së nevojshme si dhe mundesinë e shijimit të peisazhit perreth.

Ndryshuar në 18 Qershor, 2017 Shpërndaje në:
Listuar në: 18 Qershor, 2017
Informacioni presupozohet i saktë, por i këshillojmë blerësit të verifikojnë të gjitha të dhënat.
Modifikuar për herë të fundit në: 18 Qershor, 2017