Garazh 500 euro/m2 Tirane


Me nje projekt unik ne depo dhe me pervoje ne manaxhimin dhe projektimin e tyre, Kontakt sjell cilesine e ambienteve ndihmese per banim. Me nje pershtatje te shkelqyer te terrenit, ndertesa shfrytezon pjerresine per te lehtesuar perdorimin e hapesirave. Garazhi ndodhet ne kompleksin Magnet, prane 21 Dhjetorit

Ndryshuar në 16 Qershor, 2017 Shpërndaje në:
Listuar në: 16 Qershor, 2017
Informacioni presupozohet i saktë, por i këshillojmë blerësit të verifikojnë të gjitha të dhënat.
Modifikuar për herë të fundit në: 16 Qershor, 2017