Kapanon/Magazine me qera 500 Shkoder, Unaza perendimore te kolegji Turk

Sun Real Estate ofron me qera një kapanon me adrese: Unaza Perendimore, te kolegji Turk, kjo pronë eshte I kateshe dhe ka një sipërfaqe totale prej 604 m²; ku 323 m² janë ndërtim si dhe pjesa e mbetur 281 m² është oborr para dhe mbrapa objektit.

Kapanoni përbëhet nga:
- Salle me siperfaqe te bollshme.
- Banjo.
- Dhomë për zyrë.

Cilësi të kësaj prone:
- I shtruar me cimento.
- Tarabe elektrike.
- Pozicionet dhe ka dalje direkte në unazën e qytetit.
- Është i përshtatshëm për disa lloje aktiviteti, si fabrikë, magazinë, etj.
- I rikonstruktuar muajt e fundit sipas standarteve më të larta.

ÇMIMI 500 €/MUAJ (I NEGOCIUESHËM)

Ndryshuar në 20 Prill, 2017 Shpërndaje në:
Listuar në: 20 Prill, 2017
Informacioni presupozohet i saktë, por i këshillojmë blerësit të verifikojnë të gjitha të dhënat.
Modifikuar për herë të fundit në: 20 Prill, 2017