Toke 400000 Xhafzotaj/Shijak

Shitet toka ne ane te rruges nacionale 4-rruge - Rreth, me gjeresi 45m dhe gjatesi 180m,toka eshte me certifikate pronesie dhe e rrethuar,e pajisur me uje dhe energji elektrike,brenda tokes perfshihet dhe nje objekt prej 48m/katror i legalizuar,ne kete siperfaqe 6 dynym jane vresht ne prodhim dhe 2 dynym ne buze te rruges qe mund te pershtaten per cdo lloj ndertimi biznesi.

Ndryshuar në 4 Prill, 2017 Shpërndaje në:
Listuar në: 4 Prill, 2017
Informacioni presupozohet i saktë, por i këshillojmë blerësit të verifikojnë të gjitha të dhënat.
Modifikuar për herë të fundit në: 4 Prill, 2017