magazina DHE TOKE TRUALL 205.000 ALBANİA/KOR�E

350 m² MAGAZİNA 450 m² TOKE TRUALL GJİTHSEJ: 800 m² 276 MİLİON LEK ESHTE . MERENİ NE WHATSAPP ME KETE NUMER. OSE NE SKYPE : tolga1327 emri. İSH UZİNA MEKANİKE (UMB) ALBANİA/KOR�E

Ndryshuar ne 21 Dhjetor, 2018 Shperndaje ne:
Listuar ne: 16 Shkurt, 2017
Informacioni presupozohet i sakte, por i keshillojme bleresit te verifikojne te gjitha te dhenat.
Modifikuar per here te fundit ne: 21 Dhjetor, 2018