Ambient sherbimi/zyra me qera! 365 Rruga Kole Idromeno, pedonale, Shkoder

Sun Real Estate ofron me qera një ambient me adresë te pedonalja Kolë Idromeno, sipër bankës Intesa Sanpaolo, ky ambient zë një sipërfaqe totale prej 87 m² dhe ndodhet në katin e IV-t të godinës. Ambienti përbëhet nga dy dhoma të ndara, njëra është një sallë me sipërfaqe të bollshme, dhe dhoma tjetër është një zyrë (ekziston mundësia e hapjes në një ambient të vetëm). Ambienti është i përshtatshëm për çdo lloj aktiviteti si zyrë, klinikë, etj pasi ndodhet në një zonë komerçiale me biznese shumë të zhvilluara dhe frekuentim të lartë.

Cilësi të tjera të këtij ambienti janë:
- I shtruar i gjithi në pllakë cilësore
- Vetratë xhami për një reklamim sa më të mirë
- Tavan i varur (gipsi) me ndriçim
- Ka hyrje-dalje në rrugë kryesore dhe është lehtësisht i dallueshëm nga kalimtarët
- Ofron një pamje të mrekullueshme të qendrës së qytetit të Shkodrës

ÇMIMI 50'000 LEKË NË MUAJ

Ndryshuar në 6 Shkurt, 2017 Shpërndaje në:
Listuar në: 6 Shkurt, 2017
Informacioni presupozohet i saktë, por i këshillojmë blerësit të verifikojnë të gjitha të dhënat.
Modifikuar për herë të fundit në: 6 Shkurt, 2017