Truall ne shitje! 29412 Ndocaj

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me adresë në Ndocaj, 100 metra larg unazës perëndimore të Shkodrës.

- Prona ndodhet në një zonë të populluar dhe të qetë.
- Ka një hapësire prej 225m² dhe është e përshtatshme për ndërtim banese ose të një ndërtese shërbimesh.
- Kjo prone është e pajisur me çertifikatë të rregullt pronësie.

ÇMIMI 40 MILIONË LEKË

Ndryshuar në 20 Janar, 2017 Shpërndaje në:
Listuar në: 20 Janar, 2017
Informacioni presupozohet i saktë, por i këshillojmë blerësit të verifikojnë të gjitha të dhënat.
Modifikuar për herë të fundit në: 20 Janar, 2017