Vile me qera 2500 Pedonalja Kole Idromeno, Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje ose qera një vilë/ndërtesë të njohur si Vila 'Palma' e ndodhur në një pikë strategjike dhe shumë të favorshme të qytetit të Shkodrës, pasi është e vetmja sipërfaqe e madhe që mund të gjendet afër qendrës, gjithashtu ka dy hyrje/dalje kryesore, njëra nga ana e Pedonales dhe tjetra tek lulishta në krah të Vilës 'Bekteshi'.

Sipërfaqja totale është rreth 2020m². Vila përbëhet nga dy kate dhe një bodrum që zënë rreth 900m² në total, kati i I-rë përbëhet nga dy sallone të mëdha ndërsa kati i II-të përbehet nga katër dhoma të ndara. Gjthashtu pershihen edhe dy ndërtime të tjera, përkatësisht 200m² dhe 150m² që janë përdorur si lavanderi, depo (magazinë), furrë druri etj. Një pjesë të madhe të sipërfaqes disponon edhe oborri që zë rreth 1270m² ku në përbërje ka një parking që ofron vend parkimi për 20 automjete dhe dy pista të mëdha, pjesa tjetër është e gjelbëruar me pemë të ndryshme.

Vila më përpara është përdorur si bar-restorant por është e disponueshme të përdoret për çdo lloj aktiviteti të mundshëm.

ÇMIMI NË RAST QERAJE: 2'500 €/MUAJ
ÇMIMI NË RAST SHITJE: 990 €/M²

Ndryshuar në 14 Dhjetor, 2016 Shpërndaje në:
Listuar në: 14 Dhjetor, 2016
Informacioni presupozohet i saktë, por i këshillojmë blerësit të verifikojnë të gjitha të dhënat.
Modifikuar për herë të fundit në: 14 Dhjetor, 2016