Kamine 70 Lipjan

shitet kamina ne gjendje shume e mire dhe shume pak e perdorur (3 ose 4 here). Arsyeja e shitjes eshte sepse kam instaluar ngrohjen qendrore dhe nuk me duhet me. Kamina eshte Prity dhe posedon edhe qyngat oregjinal te sajat.

Ndryshuar në 22 Tetor, 2016 Shpërndaje në:
Listuar në: 22 Tetor, 2016
Informacioni presupozohet i saktë, por i këshillojmë blerësit të verifikojnë të gjitha të dhënat.
Modifikuar për herë të fundit në: 22 Tetor, 2016