Toke i diskutueshem Fier

Vendndodhja: Sheq i vogel, PAs Autogrillit, ne zone me mundesi te medha zhvillimi. Toka eshte e rrethuar, me kanale te kullimit dhe shtylle te instaluar te tensionit te larte.

Ndryshuar ne 21 Dhjetor, 2018 Shperndaje ne:
Listuar ne: 19 Shtator, 2016
Informacioni presupozohet i sakte, por i keshillojme bleresit te verifikojne te gjitha te dhenat.
Modifikuar per here te fundit ne: 21 Dhjetor, 2018