KAPANON / MAGAZINE 1600 VORE ( Ruga Vore Fushe-Kruje km 7 ne Fushe Preze.)

JAP ME QERA KAPANON / MAGAZINE NDERTIM I VITIT 2014 ME PARAMETRA SUPER CILESORE SIPERFAQE 500 M2, LARTESIA 8 MT DHE ME SIPERFAQE TE JASHTEME SHESH I SHTRUAR ME SIPERFAQE 1000 M2.
KAPANONI MUND TE PERDORET SI MAGAZINE, LABORATOR PUNE ETJ...

Ndryshuar në 14 Shtator, 2016 Shpërndaje në:
Listuar në: 14 Shtator, 2016
Informacioni presupozohet i saktë, por i këshillojmë blerësit të verifikojnë të gjitha të dhënat.
Modifikuar për herë të fundit në: 14 Shtator, 2016