jepet ambient biznesi me qira 260 21 Dhjetori, Rr. Frosina Plaku , ish Klubi i Partizanit

Me një projekt unik në garazhe dhe me përvojë në projektimin dhe menaxhimin e tyre, Kontakt sjell cilësinë e ambienteve ndihmëse për banim.

Orientimi i drejtë nëpërmjet sinjalistikës, ndriçimi natyral i gjithë hapësirës, cilësia e realizimit dhe siguria që mundësohet, janë bindja për investimin tuaj.

Ndryshuar në 31 Gusht, 2016 Shpërndaje në:
Listuar në: 31 Gusht, 2016
Informacioni presupozohet i saktë, por i këshillojmë blerësit të verifikojnë të gjitha të dhënat.
Modifikuar për herë të fundit në: 31 Gusht, 2016