Magazina me qera 3.5 Tirane

Tirana Logistic Park ofron magazina me qera te klasit A. Siperfaqe nga 1200m2;2400m2 deri ne 4800m2,sipas kerkesave te bisneseve.Ambjente cilesore, mundesi per ndarje te shpenzimeve te perbashketa, Ruajtjes Fizike, pastrimit/ndricimit/gjeleberimit te territorit, evadimit te mbeturinave. Hapesira te shumta parkimi ;magazine e standarteve europiane; rampa dhe doke per ngarkim-shkarkimin e mallrave;lartesia e shfrytezueshme 11.75m; dysheme industriale me peshe bajtese 7ton/m2 ; hapesira te shumta parkimi,per mjete te kapacieteteve te ndryshme; sherbime logjistike brenda objektit.

Ndryshuar në 7 Prill, 2015 Shpërndaje në:
Listuar në: 7 Prill, 2015
Informacioni presupozohet i saktë, por i këshillojmë blerësit të verifikojnë të gjitha të dhënat.
Modifikuar për herë të fundit në: 7 Prill, 2015