Shitet Dyqan-Rezidenca AnA 37000 Rezidenca Ana, Rruga Pjeter Budi Qytet Studenti

Me nje projekt unik ne depo dhe me pervoje ne manaxhimin dhe projektimin e tyre, Kontakt sjell cilesine e ambienteve ndihmese per banim. Me nje pershtatje te shkelqyer te terrenit, ndertesa shfrytezon pjerresine per te lehtesuar perdorimin e hapesirave.

Ndryshuar në 29 Gusht, 2016 Shpërndaje në:
Listuar në: 29 Gusht, 2016
Informacioni presupozohet i saktë, por i këshillojmë blerësit të verifikojnë të gjitha të dhënat.
Modifikuar për herë të fundit në: 29 Gusht, 2016